viernes, 25 de octubre de 2013

CHAI, el té de l'Índia...com es fa???

RECEPTA DEL CHAI!

 La seva elaboració és molt variada, cada família té el seu secret personal.
Augmenta les defenses, baixa el colesterol i la hipertensió. També és un gran afrodisíac!
Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 1/2 litre aprox.)

    1 1/2 tasa d’aigua.
    3 cullaradetes de té negre.
    2/3 tasa de llet.
    3 cm. de branca de canyella.
    8 baines de cardamomo.
    2 clau.
    1 mica de jengibre, a llàmines, molt prim.
    6 cullarades de sucre.

Preparació:
Posar en aigua en una olla, la canyella, el cardamomo, claus i jengibre en una olla y deixeu que bulli. Tapeu i baixeu el foc, deixeu-ho bullir durant 10 minuts aproximadament. Afegiu la llet i el sucre i espereu que torni a bullir. Deixeu reposar 3  minuts i disfruteu del seu intens sabor!
Pels més atrevits podeu afegir 2 boletes de pebre negre a la resta d’espècies...deliciós!.



No hay comentarios:

Publicar un comentario