RECEPTES: Moong dhal (Llenties estofades)
Us deixem la recepta del Restaurant Vindaloo de Sabadell, també el link al programa Karakia! Que vagi de gust!!
Ingredients: llenties cuites, 2 cebes, 2 tomàquets, comí mòlt, coriandre mòlt, curri en pols, ghee (mantega clarificada), aigua
Preparació:
Peleu i trossegeu les cebes. Esbandiu els tomàquets i talleu-los a trossos.
Poseu una mica de ghee en una paella i sofregiu-ho.
Condimenteu-ho amb les espècies. Deixeu-ho sofregir una estoneta més i passeu-ho pel túrmix.
Aboqueu aquesta pasta altre cop a la paella (si fos molt espessa, afegiu-hi un rajolí d'aigua) i afegiu-hi les llenties cuites.
Rectifiqueu-ho de curri, remeneu-ho i ja ho podeu servir.
KARAKIA, CANAL 33
http://www.youtube.com/watch?v=1KKeB0rrg-4
No hay comentarios:
Publicar un comentario